Most próbáltam ki először a pikáns ananász salsa salátát, ami tökéletesen illik a szójaszószban pácolt csirkecomb filéhez és grillen sült sajtokhoz. Apropó, grillsajt – a Hajdú márka legújabb termékeinek csomagolása rendkívül élénk és színes, mely tükrözi a nyári sütögetés izgalmát.


Tudtad? Ezeket a grillsajtokat kifejezetten sütésre fejlesztették, így nem folyik szét a grillrácson, serpenyőben sem. Egyedi karakterük immár paradicsomos-bazsalikomos és tandoori fűszeres ízekben is elérhetőek. A márka által bőséges választék közül lehet válogatni, lehet kóstolgatni!
Grillezett ananász, paprika, apróra vágott paradicsom, chili pehely, só, bors, lilahagyma, citromlé, olívaolaj – kész is a pikáns salsa saláta! A sajtok könnyed íze, és a karakteres húsok mellé remekül passzol az édes köret! Ezúttal a csirkecomb filét szójaszószos pácban sütöttem ki, de a mustáros tarja, sült kolbász, garnélarák, főtt kukorica valamint ananász szeletek is jól párosíthatóak mellé.
Sistergő rácsok, nevetés, napsütés, ínycsiklandó illatok…
Fogadni mernék, kedvet kaptál egy forró grillpartihoz!

Köszönöm a lehetőséget a tesztelésre: Trnd Projekt és Hajdú Sajt! #reklám