Főétel

Fetával sült paradicsomos tészta

A paradicsom, a fokhagyma, a feta sajt, a bazsalikom, a spagetti tészta, és egy kis bacon a tetején, tökéletes összhangban vannak egymással.

Pikkpakk elkészíthető, a kevésbé rutinosoknak is:

  • Apróra vágott paradicsom, fokhagyma, feta sajt – sóval, borssal és bazsalikommal fűszerezve.
  • Míg a paradicsom és sajt a sütőben sül, addig kifőzzük a tésztát, lepirítjuk a bacont is.
  • Alaposan keverjük el a tésztát a sültekkel, melyet korábban összenyomkodunk.
  • Tálaláskor rászórjuk a bacont, és jöhet egy kis extra parmezán is!

A hozzávalókat a képeken látható módon süsd / főzd / pirítsd meg, majd alaposan keverd őket össze – egy kis reszelt parmezán a tetején pedig különösen izgalmassá teszi!

Mindössze 20-25 perc alatt elkészül, az egyszerűsége és brutál finom íze miatt lehetetlen megunni!

Nagyobbacska gyermekek is bátran próbálják ki, ezzel a menüvel biztosan sikerélményük lesz a konyhában!

Ha tetszett a recept, ne felejtsd el lementeni, valamint megosztani másokkal is, hisz bármelyik rohanós hétköznapon jól jöhet egy hiperszupergyors és finom vacsoraötlet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük